Je bent hier: Home

Red Giants

Advertentie

Lege flessen actie MU18

E-mail Afdrukken
Zoals jullie misschien weten gaan wij, de MU18 van Red Giants, eind april naar Bosnië. We gaan daar een basketbaltoernooi spelen, Bosnië ontdekken en de mensen daar helpen via het goede doel Ballen Voor Bosnië. De mensen daar hebben heel weinig spullen om bijvoorbeeld te sporten en te leven en daarom willen wij daar wat aan doen, door bijvoorbeeld veel nieuwe stoeltjes te schenken aan een kinderdagverblijf. Dit alles kost natuurlijk geld. Wij gaan daarom flessen inzamelen. In de kantine van sporthal Het Vledder staat een grote bak waarin u uw flessen kunt deponeren als de kantine open is. Ook zal er binnenkort een pot in de kantine staan waar u kunt doneren. Lever uw flessen bij ons in zodat we zoveel mogelijk kinderen kunnen helpen! Alvast heel erg bedankt!

A.s. zaterdag is het zo ver, de eerste lege flessen inleverochtend. Vanaf 4 januari zijn de meiden elke oneven zaterdag van 09.30 tot 11.30 aanwezig bij sporthal 't Vledder om de flessen en kratjes in ontvangst te nemen.

Dus iedereen de flessen niet inleveren bij de supermarkt maar beschikbaar stellen aan de meiden voor hun reis naar Bosnië.

Laatste aanpassing ( woensdag 01 januari 2014 20:37 )